Software Vertaling

Al ruim 10 jaar verzorg ik de vertaal werkzaamheden voor het Softwarehuis Codeaero Technologies, welke gevestigd is in Spanje. Dit bedrijf heeft zich toegelegd op het maken gebruiksvriendelijke software om uw verzamelingen te beheren op uw computer. Deze software programma's worden wereldwijd gebruikt door zowel de Zakelijke als Particuliere markt.

Tot hun klanten behoren inmiddels vele Radio-Stations, Dj's, Videotheken, Geluidsstudio's, Discotheken en Bibliotheken.
 
Dze software is inmiddels verkijgbaar in meer als 20 talen, waaronder natuurlijk ook Nederlands, en werken allemaal onder Windows 7 & 8 /XP/Vista.
 
De visie van Codeaero Technologies is simpel: Betaalbare en Gebruiksvriendelijke Software voor iedereen.
 

 
Inmiddels verzorgen wij ook al enkele jaren de Nederlandse en Belgische Support en Helpdesk, en zijn sinds kort ook een resaler (wederverkoper) geworden om te bemiddelen in de verkoop met extra korting van hun produkten.
 
Dit heeft tot voordelen, dat u met al uw vragen en problemen die u kunt tegenkomen deze gewoon in onze eigen Nederlandse taal kunt voorleggen aan ons per email.
 
Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk op de goede weg geholpen wordt en u weer zorgeloos gebruik kunt maken van deze fantastische software-programma's.
 
Zo ziet u maar weer dat het niet alleen bij vertalen is gebleven, maar dat Laakies.nl inmiddels is meegegroeid om u als gebruiker optimale service te geven, welke hoog bij ons in het vaandel staat.
 
Bedankt alvast voor de interesse in onze produkten namens:
 
Codeaero Technologies (Johan Petersson)  en Laakies.nl (Toine vd Laak)