Wij zullen ons eerst even voorstellen...
 
 
Mijn naam is Toine vd Laak en heb inmiddels de leeftijd van 57 jaar bereikt, ben gehuwd met Marion en haar leeftijd is 51 jaar jong, samen hebben wij een zoon die Ferry heet en is 24 jaar 

 
We wonen in de gezelligste stad van Brabant nabij het centrum van Tilburg, welke bekend staat om z'n vele leuke evenementen waarvan de Tilburgse Kermis toch wel de bekendste van is. Deze kermis duurt 10 dagen lang om te zwieren en zwaaien en is zeker een aanrader en de moeite waard om deze te komen aanschouwen (Altijd de laatste volle week van Juli).
 
Ook hebben wij een huisdier: Onze trouwe viervoeter Tessa die wij in september 2011 na 12 jaar hebben moeten laten inslapen mogen wij niet vergeten. R.I.P. Tessa. Om het verdriet te verzachten hebben wij toch besloten om een nieuw hondje te nemen die wij Daisy hebben genoemd die weer flink leven in de brouwerij brengt.
 

Naast onze dagelijkse werkzaamheden om brood op de plank te krijgen hebben we gelukkig allemaal onze eigen hobby's:

Marion doet graag aan bloemschikken, spelletjes spelen op de computer, winkelen met haar vriendinnen en is dolblij met haar splinter nieuw autootje de Kia Picanto.
 
Ferry is een échte DJ-man die ook af en toe op een festival optreed, daarnaast gaat hij ook graag lekker stappen met zijn vrienden en doet graag Gamen met de Xbox, en is druk aan het sparen voor het een en ander.
 
Toine (ikzelf) heb het druk met vertalen en de support van software programma's, daarnaast is muziek maken op het Yamaha Keyboard Tyros 5 mijn lust en mijn leven, ook het computeren is een flink onderdeel van mijn vrijetijdsbesteding.
 
Al onze 3 computers/laptops zijn met elkaar verbonden in een (draadloos) Netwerk, evenals de Kleuren Printer, Surround-Geluidsinstallatie, TV, Xbox360, Keyboard Tyros 5 en onze Tuin-Muziekinstallatie.
 
Zo ziet u dat wij proberen alle mogelijkheden die al deze apparaten ons bieden ook optimaal te gebruiken en ons geen minuut hoeven te vervelen in onze vrije tijd.
 
Zo... meer vertellen wij niet over ons, dat houden we liever tussen vier muren.
 
Toine - Marion
Ferry
een dikke poot van Tessa en Daisy
 
Toine en Abraham
Tessa (R.I.P)
Daisy
Ferry en Marion