Hoe is het allemaal begonnen?
 
 
 
Als klein jongetje was ik al gefascineerd als ik bij mijn oom op bezoek kwam, daar stond een echte zwarte vleugel piano, schitterend mooi met z'n fonkelde witte en zwarte tanden. Het was een lust om mijn oom te horen en te zien spelen hoe die vingers over die tanden heen dansten tjonge wat mooi was dat en wat kwam ik daar graag op visite.
 
Na veel zeuren bij mijn vader en moeder mocht ik dan uiteindelijk ook écht op keyboard les (het elektronisch orgel deed toen zijn intrede). Ik ging braaf elke week op les, en mijn ouders zagen dat het geen bevlieging was en besloten toen een echt heus electronisch orgel voor mij te kopen zodat ik thuis kon oefenen en spelen.
 
Ik was de koning te rijk als jongetje van 12 jaar met dit orgel, en heb hier enkele jaren en vele vele uren achter doorgebracht.
Inmiddels werd ik bijna 16 jr en de focus was nu gericht op brommers, meisjes en uitgaan en liet het orgel spelen bijna geheel links liggen.
 
Toen brak er voor mij een tijd aan van werken, huisje boompje beestje en heb toen nog de Yamaha C40, Korg synthesizer en de Yamaha psr 300 in huis gehad, welke ik door ruimte gebrek toen allemaal weer heb verkocht.

 
Na lange tijd niks meer met mijn "oude hobby" gedaan te hebben, kwamen enkele jaren geleden (gelukkig) de kriebels weer naar boven.
 
Op een druilige dag ben ik de muziekwinkel vd Klundert binnengestapt om eens te "kijken"en wauw wat was die techniek vooruit gegaan, ik was weer helemaal om. Na wat onderhandelen heb ik een gebruikte Tyros 1 gekocht, niet snel daarna ben ik overgestapt naar de Tyros 2. Toen de Tyros 3 uitkwam heb ik deze meteen besteld en heb hier luttige uren achter door gebracht, en toen kwam het nieuws: de Tyros 4 is in aantocht en Yep u raad het al... ben overstag gegaan en deze als pre-order besteld. Inmiddels zijn we weer drie jaar verder en dan staat het nieuwe model Tyros 5 weer voor de deur, welke ik met enig nadenken toch ook weer gekocht heb.
 
Inmiddels geniet ik nog elke dag van deze hobby en van mijn Tyros 5
want wat is het toch fijn en leuk om zelf een beetje muziek te maken.
In de rubriek Tyros 4 en 5 op deze website treft u dan ook alle informatie aan over dit fantastische keyboard wat momenteel het vlaggeschip van Yamaha is Welke dus nu de Tyros 5  is waaraan ik ook nog de M-audio 61 via midi heb aangesloten.
 
                                                
 
 
Eminent 500 de luxe -Mijn eerste orgel-
Korg Synthesizer
 
PSR 300